Uudised

Töökorralduse muudatused eriolukorra ajal!

Kallid patsiendid!


Seoses eriolukorraga oleme ajutiselt tööl E ja N 08.30.-13.30. Teistel päevadel vastavalt vajadusele. Teenindame ainult rasedaid. Vastuvõtule palun tulla ainult tervetel, ilma pereliikmeteta.Küsimuste ja konsultatsioonide vajadusega palun võtke ühendust info@marietamed.com või urve.pappa@gmail.com ja telefonil 57879066.


Ämmaemandad on tööl tavalise graafiku alusel: Ämmaemand Kadri esmaspäeviti ja Raili teispäeviti ning neljapäeviti.Küsimustega palun helistada uuel ämmaemandate telefonil 57869060 või kirjutada ammaemandad@gmail.com.


Palun pöörduge erakorralise mure korral Pärnu haigla erakorralisse vastuvõttu. Vastame kiiretele küsimustele emaili teel ja telefonil 57879066. Retsepti pikenduse soovid palume saata emaili teel.


Synlab labor on avatud kuni kella 12.00.


Olge terved ja püsige kodus! Koos saame kiiremini pandeemia lõpetada.


Teie Marieta Med

aprill 6, 2020